Afgelopen vrijdagavond was weer een bijzondere avond voor ons team. Maar liefst vier van onze teamgenoten werden gepromoveerd en mochten een blauwe of paarse band in ontvangst nemen. Die kregen ze niet zomaar natuurlijk! De heren mochten eerst nog even laten zien wat ze waard waren in de sharktank. En dat hebben ze zonder meer gedaan! Diep respect voor hoe jullie je hier doorheen hebben geslagen.

Oskar, Freek en Justus, van harte gefeliciteerd met jullie blauwe band. En John, ook jij gefeliciteerd met je dik verdiende paarse band. Complimenten voor hoe jullie deze avond en de afgelopen jaren hebben ingezet. Jullie zijn allen fantastische trainingspartners en een aanwinst voor de club.

Grote dank aan Henk Heneweer, die deze avond een super interessante training heeft verzorgd. We hebben weer een hoop nieuwe inzichten, concepten en technieken waar we mee aan de slag kunnen. Ook dank aan al je studenten die mee waren. Altijd inspirerend om die toppers van Team Kaishin in actie te zien! Heel graag tot snel!

Meer foto’s volgen binnenkort! 📷