GFA (Ground Fighting Academy) biedt trainingen aan in Braziliaans Jiu Jitsu en no-gi grappling, voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. De club is in november 2014 ontstaan uit het voormalige BJJ Friesland en staat onder leiding van Arnoud Terpstra. Daarnaast maakt de club deel uit van Team Kaishin Almere.

Ons team bestaat uit een hechte groep van gedreven en positieve mensen. Tijdens de trainingen heerst er een ontspannen sfeer en staat ontwikkeling in de sport voorop. Zo proberen we elkaar allemaal te helpen en het beste in elkaar naar boven te halen. Na het trainen wordt er altijd tijd gemaakt voor een praatje met elkaar en buiten de trainingen om worden er regelmatig teamuitjes georganiseerd. Bij ons vind je geen haantjesgedrag en zijn we er voor elkaar. Iedereen stapt met een goed humeur en zonder ego de mat op!

Naast fanatiek trainen doen wij regelmatig mee aan wedstrijden en zijn wij door het hele land op toernooien te vinden. Ook volgen wij met regelmaat trainingen onder leiding van Henk Heneweer van Team Kaishin en worden er centrale trainingen in zowel Almere als Leeuwarden georganiseerd om het niveau van het team hoog te houden.

Meedoen?

Volg 3 gratis proeflessen

Referentie

Super relaxte sfeer, oprechte mensen, goede technische uitleg, sparren op elk niveau, voor sporters die recreatie- en/of wedstrijdsport willen beoefenen.

John Niemarkt

Erg goede instructeur. De trainingsgroep heeft een open sfeer en is erop gericht om elkaar echt beter te maken. Topschool!

Peter van der Burgh

Goeie sfeer, uitdagende training en prima trainer. Top!

Marten Plantinga

Professionele groep met een relaxte sfeer, waardoor je samen het beste uit jezelf kan halen. Topteam!

Rodger Nicolai

Ik kwam vet en zonder fut. Nu vind ik ‘t vet en voel me fit!

Jildert Vellinga

Goeie sfeer en super leuke trainingen!

Jordian Kamps<