Over Ground Fighting Academy

GFA (Ground Fighting Academy) biedt trainingen aan in Braziliaans Jiu Jitsu en no-gi grappling, voor volwassenen en jeugd vanaf 16 jaar. De club is in november 2014 ontstaan uit het voormalige BJJ Friesland en staat onder leiding van Arnoud Terpstra.

Ons team bestaat uit een hechte groep van gedreven en positieve mensen. Tijdens de trainingen heerst er een ontspannen sfeer en staat ontwikkeling in de sport voorop. Zo proberen we elkaar allemaal te helpen en het beste in elkaar naar boven te halen. Na het trainen wordt er altijd tijd gemaakt voor een praatje met elkaar en buiten de trainingen om worden er regelmatig teamuitjes georganiseerd. Iedereen stapt met een goed humeur en zonder ego de mat op!

Meedoen?

Volg 3 gratis proeflessen

Referentie

Goeie sfeer, uitdagende training en prima trainer. Top!

Marten Plantinga

Goeie sfeer en super leuke trainingen!

Jordian Kamps

Ik kwam vet en zonder fut. Nu vind ik ‘t vet en voel me fit!

Jildert Vellinga

Aanrader! Ontspannen sfeer, leergierige groep enthousiastelingen en goede instructie. Een hele fijne groep om mee te trainen.

Martijn Schadron

Professionele groep met een relaxte sfeer, waardoor je samen het beste uit jezelf kan halen. Topteam!

Rodger Nicolai

Super relaxte sfeer, oprechte mensen, goede technische uitleg, sparren op elk niveau, voor sporters die recreatie- en/of wedstrijdsport willen beoefenen.

John Niemarkt

Erg goede instructeur. De trainingsgroep heeft een open sfeer en is erop gericht om elkaar echt beter te maken. Topschool!

Peter van der Burgh

Ik train bij GFA voor de leuke sfeer, iedereen is vriendelijk en er wordt goed les gegeven. Duidelijke uitleg en aandacht voor iedereen! Ik kom met veel plezier naar de trainingen.

Manuel Costa

Laatste nieuws