Arnoud Terpstra

Arnoud is hoofdtrainer bij GFA en heeft in maart 2019 zijn zwarte band in ontvangst mogen nemen. Hij is jarenlang actief geweest als trainer op verschillende locaties in Groningen, Drachten en Leeuwarden en is in 2014 zijn eigen team gestart. Sindsdien ligt zijn focus volledig op het geven van trainingen in Leeuwarden.

Vechtsporten hebben altijd zijn aandacht getrokken en sinds zijn twaalfde is hij vrijwel dagelijks op de mat te vinden. Na het beoefenen van Japans Jiu Jitsu, Jeet Kune Do en Kickboksen vond hij in 2008 het Braziliaans Jiu Jitsu en heeft zich hier vanaf het begin volledig gestort op het trainen en deelnemen aan wedstrijden.

Inmiddels draait hij al meer dan 13 jaar mee in deze sport en heeft hij vele medailles op nationaal- en internationaal niveau in de wacht mogen slepen. Daarnaast reist hij regelmatig af naar het buitenland en andere delen van het land om trainingen te volgen.

Arnoud heeft een ontspannen manier van lesgeven en zorgt ervoor dat iedereen zich vanaf het begin meteen thuis voelt in de club.

Meedoen?

Volg 3 gratis proeflessen

Referentie

Ik kwam vet en zonder fut. Nu vind ik ‘t vet en voel me fit!

Jildert Vellinga

Ik train bij GFA voor de leuke sfeer, iedereen is vriendelijk en er wordt goed les gegeven. Duidelijke uitleg en aandacht voor iedereen! Ik kom met veel plezier naar de trainingen.

Manuel Costa

Goeie sfeer, uitdagende training en prima trainer. Top!

Marten Plantinga

Erg goede instructeur. De trainingsgroep heeft een open sfeer en is erop gericht om elkaar echt beter te maken. Topschool!

Peter van der Burgh

Aanrader! Ontspannen sfeer, leergierige groep enthousiastelingen en goede instructie. Een hele fijne groep om mee te trainen.

Martijn Schadron

Super relaxte sfeer, oprechte mensen, goede technische uitleg, sparren op elk niveau, voor sporters die recreatie- en/of wedstrijdsport willen beoefenen.

John Niemarkt

Goeie sfeer en super leuke trainingen!

Jordian Kamps

Professionele groep met een relaxte sfeer, waardoor je samen het beste uit jezelf kan halen. Topteam!

Rodger Nicolai

Laatste nieuws