Goed nieuws voor ons team en de rest van sportend Nederland! Vanaf 1 juli mogen we de deuren weer openen en met elkaar trainen zoals we dat gewend waren. We kunnen niet wachten om weer aan de slag te gaan!

We houden ons gebruikelijke lesrooster aan en beginnen dus op woensdagavond 20:00 uur, in gi!

Het is daarbij belangrijk om nog rekening te houden met een aantal basisregels:

  • Houd buiten de dojo 1,5 meter afstand tot anderen. Hoewel we tijdens de training gewoon contact met elkaar kunnen maken, houd je buiten de dojo 1,5 meter afstand tot anderen. Dat klinkt misschien gek, maar onthoud dat we het gebouw ook delen met anderen en dat je bijvoorbeeld mensen tegenkomt van andere sportclubs of bedrijven.
  • Kleed je thuis om en douche na de training thuis. Probeer zoveel mogelijk om je thuis om te kleden en na de training thuis te douchen. Zo voorkomen we overvolle kleedkamers. Het is niet zo dat hiermee douchen en omkleden in de kleedkamers verboden is. Als je dus om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid bent om thuis te douchen/omkleden, dan kan dit alsnog in de kleedkamers.
  • Blijf thuis bij griep- en verkoudheidsklachten. Bij griepklachten, verkoudheid en/of koorts blijf je thuis. Dit is niet anders dan anders, maar we vragen je om hier nu extra alert op te zijn. Ook als je partner of iemand anders in je huishouden ziek is, blijf je thuis.
  • Desinfecteer of was je handen voor het betreden van de dojo. Bij de ingangen van De Fabriek vind je pompjes met desinfectiemiddel. Mochten deze leeg zijn of er ineens niet staan, dan kun je je handen wassen bij de toiletten.

Meer regels m.b.t. hygiƫne vind je in onze huisregels.