Vandaag heeft ons team wederom fantastische resultaten weten te behalen. Met vijf man sterk reisden we af naar de Topsporthal in Almere voor de Europese Kampioenschappen onder de American Grappling Federation. Het was een goed georganiseerd toernooi met deelnemers van hoog niveau en ook voor kinderen was er dit keer gelegenheid om mee te doen. Dat was een mooie kans voor Troy (14 jaar) om voor het eerst deel te nemen aan een grootschalig BJJ-toernooi. En wat heeft ie het goed gedaan! Hij wist dubbel goud in de wacht te slepen en iedere tegenstander af te kloppen. Gefeliciteerd Troy!

Na Troy waren Nick, Jan, Marten en Arnoud aan de beurt om de trend voor te zetten en dat is aardig gelukt! Er werden nog eens zes medailles aan de collectie toegevoegd. Nick pakte een gouden plak, Jan sleepte drie keer zilver in de wacht, Marten won brons en Arnoud ging naar huis met een zilveren medaille. Van harte gefeliciteerd mannen!

Al met al een hele geslaagde dag. Mooie partijen neergezet, veel gewonnen, ook wat verloren (veel geleerd!) en boven alles weer heel veel gelachen en lol gehad. Op naar de volgende!